PreshevaPRESS

BEJZAD ASLLANI SHPALLET ZYRTARISHT DREJTOR NË ENTIN PARASHKOLLOR “8 MARSI” NË PRESHEVË

Më 17 shtator ka përfunduar priçesi zgjedhor i drejtorit të ri të entit parashkollor “8 Marsi” në Preshevë.


Gara është zhvilluar mes dy profesorëve të lëndës së edukatës fizike, Bejzad Asllani dhe Veton Saqipi, me ç’rast në këtë garë i përzgjedhur ka daë Bejzad Asllani.

Sot edhe zyrtarisht është shpallur drejtor i ri Bejzad Asllani pasi që në enti parashkollor ka pranuar edhe pëlçimin dhe vendimin nga Ministria e arsimit.

TË NGJASHME

KLUBI FUTBOLLISTIK I FEMRAVE”PRESHEVA” TEMË E EPISOTIT TË PARË NË “KARTOLINË NGA JUGU”

PreshevaPRESS

ZAVENDËSKRYETARI I KOMUNËS ALIU MERR KOMPETENCAT E KRYETARIT TË PRESHEVËS

PreshevaPRESS

KAMBERI: ÇËSHTJA E SHQIPTARËVE TË LUGINËS TË PËRFSHIHET NË DIALOGUN KOSOVË – SERBI

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë