PreshevaPRESS

KONURS PËR KORDINATORË TERENI NË BUJANOC, VRAJË DHE LEBAN

Në shkurt të vitit 2020, ka filluar realizimi i projektit ALVED (Amplifikimi i Zërave Lokal për Zhvillim të Barabartë), i cili synon të sigurojë qasje më të mirë të shërbimeve sociale për qytetarët, përfshirë komunitetet e pakicave dhe kushte më të mira jetese për të rinjtë në nivelin lokal.


Ky projekt do të zgjatë 30 muaj dhe do të realizohet nga një rrjet prej pesë organizatave, dy prej të cilave janë ndërkombëtare – Iniciativa për Ndryshim Paqësor dhe Njerëzit në Nevojë, dhe tre nga Serbia dhe Kosova – Rrjeti i Edukatorëve të Bashkëpunuesve (PEN) nga Prishtina, AKTIV nga Mitrovica e Veriut dhe Iniciativat Qytetare nga Beogradi.

Organizata joqeveritare “Iniciativat Qytetare” me seli në Beograd ka hapur konkurs për dy koordinatorë/e në terren, të cilët si pjesë e projektit ALVED (Amplifikimi i Zërave Lokalë për Zhvillim të Drejtë), do të punojnë në arrtijen e synimeve të cilët sigurojnë qasje më të mirë në shërbimet sociale për qytetarët, përfshirë komunitetet e pakicave dhe kushte më të mira jetese për të rinjtë në nivelin lokal.

Për më shumë informata rreth konkursit dhe mënyrës së aplikimit klikoni këtu.

TË NGJASHME

KLUBI FUTBOLLISTIK I FEMRAVE”PRESHEVA” TEMË E EPISOTIT TË PARË NË “KARTOLINË NGA JUGU”

PreshevaPRESS

BEJZAD ASLLANI SHPALLET ZYRTARISHT DREJTOR NË ENTIN PARASHKOLLOR “8 MARSI” NË PRESHEVË

PreshevaPRESS

ZAVENDËSKRYETARI I KOMUNËS ALIU MERR KOMPETENCAT E KRYETARIT TË PRESHEVËS

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë