PreshevaPRESS

OPOSATE E SERBISË NËN UDHËHEQJE TË SHQIPTARËVE

Sot pritet të konstitohet Parlamenti i Serbisë dhe pritet të votohet Ivica Daçiq për kryetar i parlamentit.


Nga 250 deputet sa ka Parlamenti Republikan i Serbisë vetëm 6 deputet mbeten në opozitë edhe ate grupi i deputetëve “Lugina e Bashkuar – Lugina e Bashkuar” të cilës i prin Shaip Kamberi.

Këtë grup të deputetëve e përbëjnë 3 përfaqësues të shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe 3 deputet përfaqsues të boshnjakëve të Sanxhakut.

TË NGJASHME

KLUBI FUTBOLLISTIK I FEMRAVE”PRESHEVA” TEMË E EPISOTIT TË PARË NË “KARTOLINË NGA JUGU”

PreshevaPRESS

BEJZAD ASLLANI SHPALLET ZYRTARISHT DREJTOR NË ENTIN PARASHKOLLOR “8 MARSI” NË PRESHEVË

PreshevaPRESS

ZAVENDËSKRYETARI I KOMUNËS ALIU MERR KOMPETENCAT E KRYETARIT TË PRESHEVËS

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë