PreshevaPRESS

PVD AKUZON KOMUNËN E PRESHEVËS SE KEQPËRDORI 356000 DINARË NË PAKOT USHQIMORE

Partia për Veprim Demokratik përmes një postimi në faqen e saj në facebook ka akuzuar Fondin për qëllime humanitare të Komunës së Preshevës se ka keqpërdorur rreth 3000 euro gjatë aksionit të shpërndatjes së pakove ushqimore gjatë kohës së pandemisë.


Kjo parti akuzon Fondin për qëllime humanitare të Komunës së Preshevës se për çdo pako ka paguar 1424 dinarë më shumë se çmimi i tregut.

Duke publikuar përgjigjen e Fondit për qëllime humanitare në pyetjen e këshilltarit të PVD-së në Kuvendin komunal në Preshevë, Rinor Krasniqi, rreth kostos së pakove ushqimore të shpërndara gjatë valës së parë të pandemisë Covid19, PVD akuzon këtë institucion se ka keqpërdorur 356000 dinarë në total për 250 pakot e shpërndara.

Në vazhdim mund ta lexoni denoncimin e plotë të PVD-së në facebook të shoqëruar me foto dhe dokumentacionet përkatëse:

Më datë 9 prill të këtij viti, përmes Kërkesës drejtuar Fondit për Qëllime Humanitare kërkuam që të njejtit të na…

Publicerat av Partia për Veprim Demokratik Fredag 16 oktober 2020

TË NGJASHME

OPOSATE E SERBISË NËN UDHËHEQJE TË SHQIPTARËVE

PreshevaPRESS

PËR HERË TË PARË NË PARLAMENTIN E SERBISË KA SHQIPTARË NË KRYE TË NJË GRUPI PARLAMENTAR

PreshevaPRESS

ORGANIZATA INICIATIVAT QYTETARE FILLON PROJEKTIN “PROMAJA”

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë