PreshevaPRESS

KKSH DHE UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” PREMTOJNË TRAJNIME PËR MËSIMDHËNËSIT E LUGINËS

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptarë, Ragmi Mustafa, ka takuar rektorin e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, Bajram Kosumin.


Përmes një postimi në profikin e tij në rrjetin social facebook, Mustafa ka njoftuar se sot është pritur nga rektori dhe prorektorët e universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Mustafa ka njoftuar se gjatë këtij takimi është diskutuar për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit me këtë institucion të lartë arsimor kryesisht për përfshirjen e studentëve, dhe avancimin e kapaciteteve të mësimdhënësve shqqiptarë të Luginës.

Në vazhdim ju sjellim postimin e plotë të Mustafës në profilin e tij në facebook:

KKSH, THELLIM TË BASHKËPUNIMIT ME UNIVERSITETIN “KADRI ZEKA”

Sot pata kënaqësinë të takoj rektorin e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, z. Bajram Kosumi.

I mirëpritur nga rektori me prorektorët e këtij institucioni rajonal të shkollimit të lartë akademik, shqyrtuam mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në rrethanat që po krijohen.

Bashkëbiseduam për përfshirjen e nevojshme të studentëve në radhë të parë, ngritjen e kapaciteteve të mësimdhënësve përmes trajnimeve dhe krijimin e kushteve për mekanizmat e instrumentet akademike të domosdoshëm në Luginën e Preshevës.

Pas teksteve mësimore, tashmë do fillojmë përgatitjet për trajnimet e nevojshme dhe avancimin e kuadrit arsimor drejt ngritjes së cilësisë në arsim shqip në Luginën e Preshevës .

Edhe shumë punë para nesh💪.

TË NGJASHME

OPOSATE E SERBISË NËN UDHËHEQJE TË SHQIPTARËVE

PreshevaPRESS

PËR HERË TË PARË NË PARLAMENTIN E SERBISË KA SHQIPTARË NË KRYE TË NJË GRUPI PARLAMENTAR

PreshevaPRESS

ORGANIZATA INICIATIVAT QYTETARE FILLON PROJEKTIN “PROMAJA”

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë