PreshevaPRESS

MJALTI I PRESHEVËS MERR MEDALJEN E ARTË NË TUZËLL TË BOSNJËS DHE HERCEGOVINËS

Ne garen nderkombetare te bletareve ne Tuzel “Medena Tuzla 2020” moren pjese edhe bletaret nga Presheva te cilet edhe ne kete gare moren cmime per cilesine e mjaltes ne regjionin tonë.

 

Per bletaret Preshevar Selami Bektashi, Adnan Jusufi dhe Veli Mustafa ishte ky vit i sukseve te cilet u dekuruan me medalje te arta ne kete gare ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Medena Tuzla 2020” që u mbajtë në Bosnje dhe Hercegovine.

Ne kete gare kane marrur pjesen 240 bletare nga 10 shtete te ndryshme nga 3 kontinetet Evrope, Amerike dhe Australi. / Presheva.al

 

TË NGJASHME

OPOSATE E SERBISË NËN UDHËHEQJE TË SHQIPTARËVE

PreshevaPRESS

PËR HERË TË PARË NË PARLAMENTIN E SERBISË KA SHQIPTARË NË KRYE TË NJË GRUPI PARLAMENTAR

PreshevaPRESS

ORGANIZATA INICIATIVAT QYTETARE FILLON PROJEKTIN “PROMAJA”

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë