PreshevaPRESS

Arrestime për tetë kilogram marijuanë, amfetamina dhe kafeinë / Video

Policia në Beograd ka arrestuar Ð.M. (23) ku mes tjerash u konfiskuan tre kilogramë amfetaminë, 3.7 kilogramë marihuanë dhe 700 gram kafeinë, njoftoi sot Ministria e Brendshme.

 

Pjestarët e Shërbimit për Luftën kundër Krimit të Organizuar ndaluan një të dyshuar në Vozhovac të Beogradit, derisa të njejtit iu gjetën tre kilogramë amfetaminë të paketuar në katër pako dhe rreth 700 gram kafeinë në çantën që mbante me vete, njofton Tanjug, transmeton PreshevaPRESS.

TË NGJASHME

Vuçiq: Zgjedhjet e parakohshme parlamentare më së voni më 3 prill 2022, Daçiq kryetar i parlamentit

PreshevaPRESS

Nezir Mehmetajt i vazhdohet edhe për 30 ditë paraburgimi në Serbi

PreshevaPRESS

Info Vranjske: Dragan Stevanoviq Boske mbetet jashtë qeverisë së re të Serbisë

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë