PreshevaPRESS

Marko Gjuriq emërohet Ambasador i Serbisë në SHBA

Në mbledhjen e sotshme të Qeverisë së Serbisë, Marko Gjuriq është emëruar si Ambasador i Serbisë në SHBA, ka mësuar B92, transmeton PreshevaPRESS.


Po në këtë mbledhje, Marko Gjuriq është shkarkuar nga funksioni i deritanishëm si drejtor i Zyrës së Kosovës dhe Metohisë në kuadër të Qeverisë Serbe, funksion të cilin e ka mbajtur që nga maji i vitit 2014.

TË NGJASHME

Piloti i parë i çertifikuar në Kosovë për mjete ajrore pa pilot (dronë) është nga Rahoveci

PreshevaPRESS

Vuçiq: Zgjedhjet e parakohshme parlamentare më së voni më 3 prill 2022, Daçiq kryetar i parlamentit

PreshevaPRESS

Nezir Mehmetajt i vazhdohet edhe për 30 ditë paraburgimi në Serbi

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë