PreshevaPRESS

Për shtetasit e Serbisë mbetet në fuqi ndalesa e hyrjes në EU deri në fund të shtatorit

Komisioni Europian / Pixabay

Shtetasit e Serbisë për shkak të gjendjes me pandeminë Covid19, nuk do të mundë të qarkullojnë pa kufizime në vendet e Unionit Evropian, kanë vendosur sot pa diskutime ambasadorët e vendeve të BE.


Vlerësimi i ri rreth nivelit të infektimit në Serbi do të publikohet në fund të muajit shtator.

Lista e vendeve qytetarët e të cilave duhen të karantinohen ose të bëjnë testin e koronavirusit mbetet e njejtë tani për tani – kanē thënë zyrtar të njohur me vendimin e Komitetin e ambasadorëve të përfaqësuesve të rregullt të BE.

Qytetarët e Serbisë edhe më tutje detyrohen të karantinohen për 14 ditë dhe të i nënshtrohen testit PCR nëse udhëtojnë për Belgjikë.

Momentalisht në vendet e BE-së mundë të udhëtojnë shtetasit e Australisë, Kanadës, Gruzisë, Japonisë, Marokos, Ruandës, Zelandës së re, Koresë Jugore, Tunisit dhe Urugvajit, vende këto ku llogaritet se gjendja epidemiologjike është stabile.

TË NGJASHME

Nuk harrojnë vallet dhe flamurin, njihuni me shqiptarët e Ukrainës / Video

PreshevaPRESS

Turqia tronditet nga një tërmet i fuqishëm / Video

PreshevaPRESS

Rriten tensionet, Turqia nis stërvitjen ushtarake në Qipron Veriore

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë