PreshevaPRESS

ËSHTË PREZANTUAR PROGRAMI “PAGA IME E PARË” NË SALLËN E KUVENDIT KOMUNAL

Sot kryetari komunës Shqiprim Arifi, bashkë me përfaqësues të Entit për punësim kanë prezantuar programin “Paga ime e parë”.


Objektivi i këtij program është inkurajimi për punësimin e të rinjëve dhe mbështetje ekonomike në zgjidhjen e problemit të mungesë të personelit.

Programi zbatohet me punëdhënës të sektorit privat ose publik, të cilët aplikojnë në Thirrjen Publike të Entit për Punësim, në përputhje me Rregulloren për Programin e Nxitjes së Punësimit të të Rinjve “Paga ime e parë”.

TË NGJASHME

TIRANA U JEP 30 MIJË EURO SHQIPTARËVE NË LUGINË PËR TË BLERË ABETARET

PreshevaPRESS

SINANI: TAKIME VËLLAZËRORE ME MINISTRAT ZEMAJ DHE BAJRAMI

PreshevaPRESS

MINISTRI ZEMAJ PRITI NË TAKIM NJË PJESË TË DELEGACIONIT POLITIKË NGA LUGINA

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë