PreshevaPRESS

Policia konfiskon 20 kilogram marihuanë dhe 320 gram heroin

Pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Mbrendshme në Beograd kanë konfisku 20 kg marihuanë, më shumë se 320 gram heron dhe kanë burgosur tetë persona.


Gjatë bastisjes së shtëpisë në të cilën ka qëndruar i palajmëruar N.K. (1980) dhe B.S. (1977) policia ka gjetur 20 paketa marihuanë me peshë 20 kg në total.

Në aksionin e dytë, zyrtarë të policisë nën shkallët e objektit, kanë gjetur pakete me rreth 70.5 gram heroin dhe peshore elektronike pēr të cilat dyshohet se i takojnë të dyshuarit N.M. (1995).

Policia gjatë bastisjes së vendbanimit të Z.B. (1981) ka gjetur katër paketa me nga 200 gr. heroin dhe peshoren elektronike.

Gjithashtu gjatë bastisjes së shtëpisë M.N. (1994) në të cilin është gjetur edhe S.M. (1981), janë gjetur edhe disa paketa me nga 50 gr. heroin, peshore elektronike dhe një sasi armatimi.

Kundër të dyshuarve është shqiptuarmasa e ndalimit për 48 orë.

TË NGJASHME

Themelohet Zyra për ofrimin e asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës

PreshevaPRESS

Nasim Haradinaj e konfirmon se Hysni Gucati po arrestohet nga EULEX-i

PreshevaPRESS

Tjetër tërmet lëkund Shqipërinë / Foto

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë