PreshevaPRESS

COVID19 / TË DHËNAT E SHTËPISË SË SHËNDETIT NË PRESHEVË PËR DITËN E DJESHME

Shtëpia e shëndetit në Preshevë në raportin e të dhënave ditore në lidhje me pandeminë Covid19 në Preshevë ditën e djeshme e ka njoftuar se në Preshevë janë konstatuar edhe 7 raste pozitive me Covid19 përmes testit të shpejtë Elisa.


Në vazhdim raporti i shtëpisë së shëndetit për ditën e enjte:

CoVID ambulanca 30. 07.2020

23 pacientë të paraqitur për kontrollë, 23 të testuar me Elisa test

7 pozitiv me test të shpejtë Elisa, të tjerët negativ (mosha: 1944, 1949, 1949, 1958, 1963, 1970, 1979)

Sot janë testuar edhe 4 persona të tjerë me PCR test

Një pacient në gjendje të rëndë është transportuar në Covid spitalin e Leskocit

TË NGJASHME

COVID19 / 6 RASTE TË REJA POZITIVE NË PRESHEVË

PreshevaPRESS

DR.TIODOROVIC: GJENDJA NË PRESHEVË DHE BUJANOC JASHT KONTROLLIT

PreshevaPRESS

BILANCI I COVID19 NË PRESHEVË E BUJANOC

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë