PreshevaPRESS

MBAHET MBLEDHJA E VII-TË E KËSHILLIT KOMUNAL TË KOMUNËS SË PRESHEVËS

Kryetari komunës bashkë me anëtarët e këshllit komunal ka mbajtur mbledhjen e radhës, e cila është e shtata me radhë për këtë vitë.


Pika të rëndësishme ishin Njoftim mbi realizimin e mjeteve të buxhetit të Komunës së Preshevës për periudhën 01.01.2020-30.06.2020, 2)Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim – Aktvendimit mbi formimin e komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e informimit në komunën e Preshevës për vitin 2020, dhe 3)Shqyrtimi dhe miratimi i Aktvendimit mbi formimin e komisionit për prokurime publike

Gjithashtu tek pika e fundit u shqyruan edhe kërkesat e qytetarëve dhe të disa bashkësive lokale. /RTV Presheva

TË NGJASHME

REAGON KRYETARI I OVL UÇPMB-së, NAZMI HAJREDINI

PreshevaPRESS

KRYETARI I BUJANOCIT KA PRITUR NË TAKIM EPIDEMIOLOGUN TIODOROVIC

PreshevaPRESS

INSPEKTORI PËR KOMUNIKACION SADRIU NJOFTON PËR SINJALIZIMIN E RRUGËVE NË PRESHEVË

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë