PreshevaPRESS

Përmbytjet në Japoni lënë deri në 34 persona të vdekur

Ujërat e thella nga përmbytjet, dhe rreziku nga rrëshqitjet e dheut kanë penguar operacionet e kërkimit dhe shpëtimit të në jug të Japonisë, duke përfshirë në objektet e shtëpive të moshuar, ku më shumë se një duzinë vdiqën.


Në jug të Japonisë, duke përfshirë në objektet e shtëpive të moshuar, ku më shumë se një duzinë vdiqën.

Zona të mëdha përgjatë lumit Kuma u gëlltitën nga ujërat e përmbytjes, me shumë shtëpi, ndërtesa dhe automjete të zhytur pothuajse deri në tavanet e tyre.

Në përgjithësi, 18 persona u konfirmuan të vdekur, ndërsa 16 të tjerë, përfshirë ata në shtëpinë e pleqve, supozohej se ishin të vdekur. Katërmbëdhjetë të tjerë ishin ende të zhdukur që prej pasdites së dielës.

Dhjetra të tjerë ishin ende të bllokuar në zona të përmbytura në pritje të shpëtimit, sipas Agjencisë së Menaxhimit të Zjarrit dhe Fatkeqësive.

TË NGJASHME

729 vjet shtet, Zvicra feston përvjetorin e pavarësisë

PreshevaPRESS

Mediat amerikane: Miku i shqiptarëve në Amerikë humbet zgjedhjet paraprake

PreshevaPRESS

Macron shkarkon ministrin e Brendshëm

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë