PreshevaPRESS

PARTIA E NAGIP ARIFIT KA 80 VOTA MË SHUMË SE E VUÇIQIT

Në bazë të informacioneve të fundit të siguruar sot nga Komisioni Zgjedhir Komunal në Bujanoc, partia e Nagip Arifit gjindet në vendin e parë, me 80 vota më shumë se partia e Vuçiqit.


Shenimet që tani më janë shpërndarë nëpër rrjetet sociale thonë që Partia Demokratike në Bujanoc ka dalë partia e parë me 5048 vota derisa partia e Vuçiq – Partia Përparparimtare ka 4968 vota.

Në bazë të këtyre shenimeve rezultatet e zgjedhjeve në Bujanoc janë PD – 5048, SNS – 4968, PVD – 3727, LPD – 1965, SPS – 1658, APN – 1658, UDSH – 727 si dhe dy lista të përfaqësuesve të komunitetit rom në total kanë grumbulluar rreth 1200 vota bashkarisht.

TË NGJASHME

PVD DHE LPD PRO KOALICIONIT SHQIPTAR NË BUJANOC

PreshevaPRESS

CAKAJ FTON SHQIPTARËT E BUJANOCIT TË DALIN NË VOTIME MË 1 KORRIK

PreshevaPRESS

MË 1 KORRIK KONFIRMOHEN VOTAT PËR 3 DEPUTETËT SHQIPTAR NË PARLAMENTIN E SERBISË

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë