PreshevaPRESS

RINIA E PDSH-së KA REALIZUAR AKSION TEK PARKU I PAQES

Forumi Rinor i Partisë Demokratike Shqiptare gjatë ditës së sotme realizoi një aksion duke vendosur postere me moto “kundër hajnisë” që po ndodh nga pushteti mashtrues i Komunës së Preshevës.


Posterat janë vendosur në shenjë revolte ndaj pushtetit lokal të udhëhequr nga Shqiprim Arifi të cilët kanë filluar ndërtimin e këtij parku në vitin 2018 dhe ende ky park nuk po përfundon.

Në njërën pankartë të vendosur nga Forumi Rinor i PDSH-së shihet se në këtë park nënshkrues i kontratave është Shqiprim Arifi kurse punëkryes është Argjend Bajrami i cili është nënkryetar i APN-së, i nominuar për deputet për zgjedhjet parlamentare në Serbi nga rradhët e APN-së, njëherit edhe i arrestuar për keqpërdorim, gjithashtu prokurorimin publik e ka kryer Mendurim Presheva i cili është nënkryetar i APN-së, zëdhënës i Shqiprim Arifit, gjithashtu edhe ky i arrestuar për keqpërdorim.

Donacion për këtë park të quajtur ”Parku i paqës” e të cilin rinia e PDSH-së po e quan “Park i hajnisë” janë dhuruar donacion prej 100 mijë euro nga qeveria e Republikës së Kosovës, kurse parku ende vazhdon të jetë i pa rregulluar.

TË NGJASHME

PVD DHE LPD PRO KOALICIONIT SHQIPTAR NË BUJANOC

PreshevaPRESS

CAKAJ FTON SHQIPTARËT E BUJANOCIT TË DALIN NË VOTIME MË 1 KORRIK

PreshevaPRESS

MË 1 KORRIK KONFIRMOHEN VOTAT PËR 3 DEPUTETËT SHQIPTAR NË PARLAMENTIN E SERBISË

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë