PreshevaPRESS

Filmi më i shtrenjtë në historinë e James Bond

Mësohet se seria e fundit e James Bond e quajtur “No Time To Die” ka kaluar të gjithë të tjerave sa e përket kostos së xhirimeve.


Daniel Craig ka luajtur në filmin e fundit të agjentit 007, në serinë që ka kushtuar plot 200 milionë dollarë për tu realizuar.

“No Time To Die” zë vendin e parë në trilogjinë ku protagonist është aktori britanik. Dy seritë e fundit të Bond “Spectre” dhe “Skyfall” kanë kushtuar përkatësisht 182 dhe 138 milionë dollarë.

“No Time To Die” është realizuar në mars por premiera është shtyrë për në nëntor për shkak të pandemisë së Koronavirusit.

TË NGJASHME

Chris Hemsworth do të bëjë transformimin më të madh fizik për të luajtur rolin e Hulk Hogan në filmin biografik

PreshevaPRESS

Në fund të dhjetorit vjen Avatar 2

PreshevaPRESS

Regjisorja Dea Gjinovci pjesë e Festivalit Tribeca 2020

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë