PreshevaPRESS

Apple me plane për tu larguar nga Kina, prodhimi i iPhone të bëhet në Indi?

Apple thuhet se ka qenë në bisedime me shtetin indian dhe se këto bisedime kanë për qëllim zhvendosjen deri në një të pestën e prodhimit të iPhone nga Kina në Indi gjatë pesë viteve të ardhshme.


Shumica e prodhimit do të ishte për eksport. Kjo do të përfaqësonte një ngritje masive të përpjekjeve të korporatës më të madhe amerikane me bazë në Cupertino për të zvogëluar varësinë e saj nga Kina, pas një raporti që kompania do të bëjë AirPods jashtë vendit për herë të parë.

Economic Times thotë se iPhone-të me vlerë deri në 40 miliardë dollarë mund të bëhen në Indi. Vetëm telefonat me vlerë 1.5 miliardë dollarë shiten në vend, që do të thotë se shumica e prodhimit do të destinohej për vendet e tjera.

TË NGJASHME

Risia më e fundit në WhatsApp, opsion për mesazhet që të fshihen vetë

PreshevaPRESS

​Apple prezanton modelet e reja Phone 12, këto janë çmimet

PreshevaPRESS

​Virusi i ri ‘Alien’ mund të vjedhë kredencialet nga 226 aplikacione duke përfshirë Facebook, Gmail, Snapchat

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor shtojca për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë