PreshevaPRESS

Pasojat e tmerrshme që kufjet i shkaktojnë veshëve tuaj

Për çdo njeri që e do muzikën, natyrisht se kufjet janë pjesë e rëndësishme e jetës së tyre.


Megjithatë, rrallë herë njerëzit mendojnë se kufjet mbulohen nga një sipërfaqe me të cilën ne vihemi në kontakt gjithmonë. Në këtë sipërfaqe rriten bakteriet të cilat janë unike, dhe ndarja me miqtë i shton shumë ato,

Pra, fillimisht duhet të sigurohemi që kufjet të jenë të pastërta ose t’i pastrojmë ato me pambuk ose me llak dezinfektues.

Shëndeti juaj vihet në rrezik gjithnjë në rast se nuk i pastroni kufjet para se t’i vendosni në vesh.

TË NGJASHME

Shkencëtarët bëjnë thirrje: Fillimi i punës para orës 10 është e barabartë me torturat

PreshevaPRESS

Michelle Obama rikthehet në vitin 1982, tregon si dukej si maturante

PreshevaPRESS

Ushqimet që duhet të hani për një shikim më të mprehtë

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë