PreshevaPRESS

Windows 10 për telefona mobilë shuhet, nuk mbështet më me përditësime

Sistemi operativ Windows Phone është jo-ekzistues. Këtë herë, nuk është vetëm figurativisht i vdekur, siç ka qenë shpesh rrëfimi.

Prej sot, versioni 1709 i Windows 10 Mobile, versioni përfundimtar i sistemit operativ, nuk mbështetet më.

Përditësimi i fundit arrin sot si pjesë e grupeve të këtij muaji të azhurnimeve të Patch Tuesday.

Sasia e telefonave të prekur nga shuarja e Winows Phone është e vogël, dhe jo vetëm në aspektin e përdoruesve.

Modelet që në të vërtetë morën versionin 1709 ishin vetëm ato që transportoheshin me Windows 10 Mobile.

Windows Phone filloi jetën e tij në 2010, ose të paktën në formën moderne. Sigurisht, Windows Phone 7 u parapri nga Windows Mobile, Zune, Pocket PC dhe Windows CE.

Kompania festoi lansimin duke hedhur në mënyrë të famshme një funeral parodik për iPhone.

TË NGJASHME

Zbulohen madhësitë e linjës Galaxy S20, në prag të lansimit

PreshevaPRESS

Imazhi i ri i publikuar zbulon se Galaxy S20 Ultra do të ketë kamerë me zmadhim optik 100x

PreshevaPRESS

Apple duke punuar në një MacBook misterioz

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë