PreshevaPRESS

Rëndohet gjendja shëndetësore e Angela Merkel, rrëzohet në publik

Foto: Daily Mail

Kanceralja gjermane Angela Merkel mori thua me rastin e daljes në skenë, dhe me këtë rast, duke u tallur tha se herën tjetër do të shkojë nëpër shkallë.


Merkel ka thënë se nuk i ka parë shkallët të cilët qojnë deri në skenë, dhe që me këtë rast e humbi drejtpeshimin kur tentoi të hip në të.

Problemet me të cilat po ballafaqohet Merkel gjatë verës u gjendën në qendër të vëmendjes, kur tri herë u xhirua se si dridhet, pretendojnë mediet.

TË NGJASHME

Trump nënshkruan urdhërin e ri: Feja hebraike do jetë kombësi, e jo thjesht fe

PreshevaPRESS

Komiteti Gjyqësor diskuton artikujt për shkarkim të Trumpit para votimit përfundimtar

PreshevaPRESS

Agjentët sekretë rusë po i përdorin Alpet Franceze si “bazë” për të planifikuar goditjet ndaj vendeve evropiane

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë