PreshevaPRESS

Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton-it

20 vite më parë, Bill dhe Hillary Clinton u larguan nga Shtëpia e Bardhë por jo nga Washington- i.


Në fotot e realizuara për Architectural Digest shihen kënde të ndryshme të shtëpisë neo-xhorxhiane; përfshirë pishinat, serrat dhe oborret.

TË NGJASHME

Vetëm 15 minuta ushtrime në ditë

PreshevaPRESS

Bomba amerikane që është 80 herë më e fortë se bombat atomike

PreshevaPRESS

Tri pije që shmangin dhimbjet e kokës

PreshevaPRESS

PreshevaPRESS përdor cookies për të ofruar shërbim më të mirë. OK Lexo më shumë